MWC 2017: Két taggal bővült a Thor sorozat

A Vernee utóbbi időben elért sikerét bizonyítja, hogy meglepően nagy kirendeltséget telepítettek az MWC egyik halljába, ahol legújabb készülékek voltak láthatók. Ebből kettő a Thor (mostmár) sorozat részét képezi, a rendkívül kedvező ár/érték arányú modell után tehát most már itt a Thor E és a Thor Plus is. Az ujjlenyomat-olvasó előbbinél hátulra, utóbbinál pedig elölre került.

Vernee Thor E
Vernee Thor E [+]

A fent és alant látható Thor E abszolút alsó kategóriás modell, méghozzá 5 hüvelykes HD kijelzővel, ami az IPS technológiának köszönhetően jó betekintési szögekkel és fényerővel rendelkezik. A telefon lelke egy MediaTek MT6737-es chipset, a processzorban négy darab 1,3 gigahertzes Cortex-A53 mag dübörög. Nem csak CPU-ban, hanem más téren is picit gyengébb, mint a Thor, hiszen ebbe a modellbe 2 gigabájt RAM és 16 gigabájt tárhely került, a microSD támogatás szerencsére nem maradt ki.

Vernee Thor E
Vernee Thor E [+]

A 8,2 milliméteres testbe egy 5020 milliamperórás akkumulátor fért, a jó üzemidő tehát szinte biztosra vehető. Régiótól függően 8/13 megapixeles hátlapi kamerával lehet kattintani, aki pedig önmagát kívánja fotózni, az az 5 megapixeles előlapi fényképező képességeiben bízhat. Fontos információ, hogy a telefonon (akárcsak a Thor Pluson egyébként) Android 7.0 fut, ráadásul a specifikációs listában megtalálható a B20-as 4G/LTE, a gyorstöltés és a dual SIM is.

Vernee Thor Plus
Vernee Thor Plus [+]

A Thor Plus abban különbözik társaitól, hogy jóval nagyobb, 5,5 inches HD képernyővel rendelkezik, ráadásul ez már egy AMOLED panel, élénk színekkel, egész jó fényerővel. A hardver a középső tesótól származhat, ez egy MediaTek MT6753-as chipsetet, valamint 1,3 gigahertzes nyolcmagos processzort jelent. A rendszermemória mérete 3, az adattárolóé pedig 16 gigabájt, utóbbit tovább lehet bővíteni. Kamerák tekintetében 13 illetve 5 megapixeles egységekről beszélhetünk, a hirtelen megejtett fotózás alapján közepesen jó eredményre lehet számítani.

Vernee Thor Plus
Vernee Thor Plus [+]

A később látható Vernee interjúban is elhangzik, hogy a cégnél elsődleges szempont a hosszú üzemidő, amit joggal el is várhatunk majd a telefonba pakolt, 6050 milliamperórás teleptől. Ó, és a méretes energiaforrás ellenére is csupán 7,9 milliméter vastag a készülékház. Ami még fontos, hogy az akku jóban van a gyorstöltéses módszerrel, és az sem utolsó szempont, hogy ez a modell is felcsatlakozik a B20-as LTE hálózatokra.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés