Ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy S8

0

Lehetett már mindenféle pletykákat hallani a Galaxy S8 modellek áráról, de ahogy közeledik a bemutató, egyre biztosabbnak tűnő infókat kapunk. Nézzük a legfrissebb híreket.

Egy Ricciolo nevű, ismert kiszivárogtató nemrég több érdekes információt is megosztott az új csúcsmobilokról Twitteren. Szerinte a február végén kezdődő MWC kiállításon még nem fedik fel a nagyközönség előtt a Galaxy S8 modelleket, ekkor még csak néhány szerencsés bennfentes próbálhatja ki őket. A hivatalos bemutató csak később, március végén lesz, a megjelenés pedig április 17-én esedékes.

Szerencsére az árról is kaptunk információkat, de nem túlzottan örülünk annak, amit megtudtunk. A Galaxy S7 Európában durván 700 eurós árcédulát kapott, az S7 edge pedig 800 euróba került a megjelenésekor. Ehhez képest a sima Galaxy S8 850 euróba kerülhet majd, míg a nagyobb modell valószínűleg 100 euróval lesz drágább. Akárhogy is számolunk, ez több, mint 20%-os áremelkedés.

Persze azt is érdemes megemlíteni, hogy az extrém vékony kávának köszönhetően állítólag a kisebb modellbe 5.7 colos kijelzőt szerelnek, ami nagyobb, mint a tavalyi S7 edge megjelenítője, míg a Galaxy S8 Plus 6.3 colos lehet.

További érdekes híreket itt találsz a Galaxy S8 modellekről. 

via, forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid