Samsung Galaxy Young DuoS - a fiatalság bűne

Bevezető, tartozékok

A kétkártyás mobil használata több szempontból is előnyös. Egyik legfőbb haszna, hogy nem kell két készülékkel rohangálnunk, ami mindenképp kényelmetlen. Annak idején irigykedve néztük a sok noname kínai kütyüt, ahol már évekkel ezelőtt sem számított extrának ez a képesség. Persze ezek a telefonok hazánkba szinte beszerezhetetlenek voltak, néhányat azért nekem is sikerült megkaparintani tesztelésre. Többségükben sajnos a kétkártyás üzemmódon kívül más pozitívum nem nagyon volt, gyenge szoftver és még az akkori mezőnyben is katasztrofális kamera jellemezte őket.

Samsung Galaxy Young DuoS
[+]

Aztán robbantott a Samsung és nem sokkal később egyre több nagy gyártó kapott kedvet az ilyen mobilok gyártásához. Először klasszikus, nyomógombos, majd most már egyre inkább okostelefonok képében kapjuk ezeket a modelleket. A koreai gyártó számára könnyű rutinmunka egy ilyen megalkotása, viszont látni fogjuk, hogy a túlzott rutin vissza is tud ütni.

Samsung Galaxy Young DuoS
[+]

A nemrég tesztelt Galaxy Fame-mel együtt mutatkozott be a Galaxy Young, aminek kétkártyás (DuoS) változatát kaptuk meg a VIP-Phone-tól (a Fame-ből is létezik ilyen). Apró fehér dobozkában pihen a készülék, az őt tartó tálca alatt pedig hálózati töltőre és USB kábelre lelünk, tehát a szokásos „minimál” csomagot kapjuk. Apró megjegyzés, hogy a Galaxy Y-t is Young névvel illetik, úgyhogy a káosz alapjai megvannak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés