Az Android 7.0 megkönnyíti a váltást iOS-ről

0

Tételezzük fel, hogy most még egy iOS-t futtató mobillal élsz együtt, de aztán hirtelen beleszeretsz egy androidos okostelefonba, és váltani szeretnél, vagy netán egy plusz telefont a már meglévő mellé. Nos, ha a kérdéses masina Android 7.0 Nougat rendszerrel bír, az átállás még könnyebb lesz. 

Amikor elsőnek beállítasz egy Android 7.0 rendszert futtató okostelefont, találsz egy olyan opciót, hogy iPhone vagy iPad készülékről szeretnéd importálni az adataidat. Ebben az esetben a www.android.com/switch oldalra irányít a készülék.

sw-1

Ennek a weboldalnak a segítségével az összes emailed, névjegyed, fotód, zenéd importálhatod az új telefonodra, sőt, a kedvenc applikációid Androidra írt változatait is kényelmesen megtalálhatod. Lényegében egy új Google fiók kerül megalkotásra, amire minden fontos adatod átmentődik. Példának okáért a névjegyek átmentése egy öt lépésből álló folyamat, amihez mindössze az iCloud, egy vCard fájl és egy Gmail fiók szükséges. A médiafájlokat ugyanígy a célnak dedikált applikációk mentik át az új környezetre (Google Fotók, stb.).

Természetesen a fordított esethez is van alkalmazás, az Apple Move to iOS programja. A mobilpiac két vezetője így hozzásegíti a felhasználókat ahhoz, hogy azok akár szöcskeként ugráljanak hol az egyik, hol a másik platformra, mikor kinek sikerül forróbb, érdekesebb modellel előrukkolnia.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid