szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különleges és igencsak aktuális verzióban jelenik meg nyáron egy újabb Galaxy S7 edge - már képek is kiszivárogtak az újdonságról.

A foci EB-n kívül az idei nyár másik, milliókat izgalomba hozó sporteseménye a XXXI. nyári olimpiai játékok, amelynek, az első dél-amerikai városként, Rio de Janeiro ad majd otthont.

A Samsung többféleképpen is készül az olimpiára, így például az amúgy is tetszetős Galaxy S7 edge olimpiai változatával, az Olympic Editionnel. A készülő telefonról már korábban is lehetett olvasni, most viszont a nagy kiszivárogtató, @evleaks, azaz Evan Blass jóvoltából képek is felkerültek a netre az új telefonról.

Evan Blass/Twitter

A különleges kiadás ránézésre éppen olyan, mint a fekete Galaxy S7 edge, azonban – az olimpiai ötkarika további színeinek megfelelő színek láthatók a gombok, a hangszóró, a vaku és a kamera körül. Amúgy az ötkarika is megjelenik a telefonon, méghozzá kék színnel, a hátoldalon. Úgy tudni, hogy az olimpiai kiadás specifikációi megegyeznek a standard Galaxy S7 edge-ével, de olyanokat is hallani, hogy a Galaxy Gear VR is része lesz a csomagnak. Ez azért is hihetőnek tűnik, mert a Samsung exkluzív virtuális valóság tartalmak elérését tervezi az olimpiai játékok idejére.