szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Arra kéri magyarországi felhasználóit az Uber, hogy mondják el, ők miért szeretik a szolgáltatást. Néhány nagy nevet már megnyertek a kampáyhoz, de mindenki csatlakozhat.

Új fegyvert vet be a budapesti taxisok vs. Uber háborúban az utóbbi szolgáltató. Az UberVagyok weboldalon olyan felhasználói beszámolókat várnak, melyek személyes történeteken át mutatják meg, mivel járul hozzá az Uber a mindennapi kényelemhez és a budapesti innovációhoz.

Az Uber tájékoztatása szerint a kampányhoz már csatlakozott Árpa Attila, Szentesi Éva, Felcser Máté, Pekár Magdolna, Lakatos Márk, Debreczeni Zita, Éder Krisztián, Molcsányi György és Tollner Máté is.

Az Uber nem csak ilyen kampányokkal próbálja erősíteni az imázsát, javában dolgozik a szolgáltatásaik fejlesztésén is. A héten megújították alkalmazásuk megjelenését, emellett rajta vannak például azon, hogy a sofőrök telefonjainak figyelésével még pontosabb képet kapjanak (és adhassanak) arról, hogy ki hogy vezet, és ki mellé érdemes beülni. Hosszabb távon pedig a helikopteres uberezés bevezetését is tervezik.