Bejelentették a Xiaomi Redmi Note 3-mat

Czipperer Dia - 2015. november 24.

A tegnap közzétett plakát magáért beszél, a Xiaomi bejelentette legújabb mobilját, a Redmi Note 3-mat. A készülék két változatban is elérhető lesz.

A Xiaomi hivatalos sajtóeseményén bejelentette a Redmi Note család legújabb tagját, a Redmi Note 3 névre keresztelt modellt. A telefon 16 és 32 gigabájtos kiszerelésben is kapható lesz, előbbi átszámítva 140, utóbbi pedig 170 dolláros áron.

A készülék fém házzal érkezik majd arany, ezüst és sötétszürke színekben. A telefon továbbá ujjlenyomat-olvasó szenzort is kapott. Ez a telefon hátoldalán, a kamera alatt foglal helyet. A vállalat állítása szerint mindössze 0,3 másodperc alatt képes feloldani a modell. Ez az első olyan Xiaomi gyártmányú készülék, amely ujjlenyomatos azonosítást tesz lehetővé.

A borítás alatt, a MediaTek Helio X10 chipsetje ketyeg, az üzemidőről pedig egy 4000 mAh-es akkumulátor gondoskodik. A telefon memeória tekintetében is kétféle változatban érkezik, 2, illetve 3 gigabájt RAM-mal felszerelt modell is kapható lesz.

Az 5,5 hüvelykes, Full HD kijelzős mobil főkamerája 13 megapixeles, fázisérzékelő autofókusszal ellátott példány, előlapi fénylesőjét pedig 5 megapixeles képességekkel ruházták fel.

Az elérhetőséget tekintve a mobil november 27-étől lesz elérhető a vállalat weboldalán. Azt egyelőre nem tudni, mikor érkezik más piacokra is a készülék.

 

Forrás: Übergizmo.com

Kulcsszavak: Redmi Note 3, Xiaomi
Vissza