A Huawei új Honor modellel készül

0

Legalábbis erre következtethetünk, azokból a képekből, melyek nemrég szivárogtak ki oroszországi forrásokból, és állítólag egy, új Honor márkájú Huawei készülék látható rajtuk. A képeken kívül néhány fontosabb jellemző is kitudódott. 

Huawei Honor 3

A népszerű kínai gyártó szeretne belépni az orosz piacra kedvező árú, de annál szimpatikusabb specifikációkkal rendelkező Honor márkás okostelefonjaival. Az esemény apropóján pedig egy új készülék is bemutatásra kerül, ezt a tényt látszanak megerősíteni az itt látható fotók.

Huawei Honor 2

Az újdonság egy 5 hüvelykes, egyelőre ismeretlen felbontású kijelzőt, és egy nyolcmagos, 64 bites processzort fog kapni, utóbbi pontos típusát jelenleg még homály fedi. A hátlapi kamera 13 megapixeles, míg az előlapi modul 5 megapixeles lehet.

uj-honor-mobil

A készüléken Android 5.0 fut majd, a várható ár pedig 226 és 261 dollár között alakul. A bemutató pontos dátuma, és az értékesítés kezdete egyelőre nem ismert.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid