Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 953 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Szénszálas és kristályokkal díszített iPhone 6-ot mutatott be a Goldgenie

  A luxuskiegészítő gyártó Goldgenie bővítette portfólióját a szénszálas iPhone 6 modellel. Az erős anyagból készült eszközből háromféle verzió készült.
  Kütyü Magazin - 15 perce
 • A TENAA oldalán bukkant fel a Gionee Elife E8

  Új phablet érkezik hamarosan a kínai piacra. A Gionee Elife E8, ha minden igaz, a combos aksija mellé QHD megjelenítőt kapott.
  Kütyü Magazin - 1 órája
 • A Vodafone útjára indította Wallet szolgáltatását

  A Vodafone Magyarország partnereivel, az OTP Bankkal és a MasterCarddal közösen elindította gyors, kényelmes és biztonságos mobiltárca alkalmazását a Vodafone Wallet szolgáltatást, amellyel már az induláskor közel 45 ezer terminálnál lehet fizetni hazánkban.
  Kütyü Magazin - 2 órája
 • Az Oppo is beáll a lollipoposok sorába

  Számos gyártó frissítette már mobiljait a legújabb, Lollipop operációs rendszerre. A Oppo azonban kimaradt a sorból: egészen mostanáig.
  Kütyü Magazin - 20 órája
 • Az androidos mobilok közel 10%-án Lollipop fut

  A legfrissebb adatok szerint egyre több androidos mobil fedélzetén fut a legfrissebb, Lollipop verzió: a Google operációs rendszerű mobileszközök 9,7%-án.
  Kütyü Magazin - 20 órája
 • Rádióhullámokkal tölti a telefont egy új tok

  Tok és vezeték nélküli töltő egyben a Nikola Labs új találmánya. A különleges telefontartó rádióhullámok újrahasznosításával tölti fel a mobiltelefont.
  Kütyü Magazin - 21 órája
 • Kiszivárgott képeken a Samsung soron következő Tizen mobilja

  Év elején mutatta be a Samsung első, Tizen alapú telefonját. A gyártó, ha minden igaz, máris új mobilon dolgozik, és hamarosan örököst kap a Samsung Z1, amelyet most képeken is megcsodálhatunk.
  Kütyü Magazin - 22 órája
 • Collections – a Google+ gyűjtemnény

  A keresőóriás közösségi hálózata, a Google+ új alkalmazást jelentett be hétfőn: a Collections segítségével adott témában tölthetünk fel és oszthatunk meg képeket, cikkeket, videókat.
  Kütyü Magazin - 23 órája
 • Új mobilalkalmazással rukkolt elő a Facebook – Instant Article

  Az Instant Article alkalmazással az a célja a Facebooknak, hogy az itt megosztott hírek tartalmát a felhasználók azonnal olvashatják, miközben a hírek szolgáltatói is hozzájuthatnak a reklámbevételhez.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Allergiát okoz az Apple Watch?

  Néhány Apple Watch felhasználó panaszkodott, hogy bőr irritációt tapasztalt a csuklóján az óra viselésétől. Az Apple szerint ez előfordulhat az óra helytelen viselésétől.
  Kütyü Magazin - 1 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés

▲ hirdetés