Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 571 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • ZTE Star 1 – Full HD kijelző a középkategóriában

  A ZTE hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb csillagáról, melynek érdekessége, hogy bár hardver és ár alapján egyértelműen a középkategóriát képvislei, előlapját egy 1920 x 1080 pixel felbontású érintőkijelző uralja.
  Kütyü Magazin - 15 órája
 • Az Intel dollármilliárdokat bukik az okostelefon- és tabletpiacon

  Az Intelnek egyre nagyobb veszteségekkel kell szembenéznie a mobileszközökbe szánt chipek piacán. Ennek oka, hogy a szektorban lévő konkurens cégek folyamatosan erősödnek, miközben a mobilgyártók is sorra rukkolnak elő saját fejlesztésű megoldásaikkal.
  Kütyü Magazin - 17 órája
 • Az Intel dollármilliárdokat bukik az okostelefon és tablet piacon

  Az Intelnek egyre nagyobb veszteségekkel kell szembenéznie a mobil eszközökbe szánt chipek piacán. Ennek oka, hogy a szektorban lévő konkurens cégek folyamatosan erősödnek, miközben a mobilgyártók is sorra rukkolnak elő saját fejlesztésű megoldásaikkal.
  Kütyü Magazin - 17 órája
 • BlackBerry Z3 – olcsóbb lesz a vártnál?

  A friss hírek szerint a BlackBerry hamarosan megjelenő belépőszintű okostelefonja, a Z3 még a beharangozott 200 dollárnál is jóval kevesebbe kerül majd. A mobil emiatt rendkívüli népszerűségre tehet szert, ami révén jelentős mértékben növekedhet a BB10 platform piaci jelenléte.
  Kütyü Magazin - 18 órája
 • Fél év múlva piacon a Project Ara [Videó]

  Májusban elkészül az első Project Ara mobil alapmodulja, decemberre várható a platformot támogató Android frissítés megjelenése, januárban pedig kezdetét is veheti a cserélhető modulokból építkező készülékek értékesítése. Ez nem minden, hiszen a Google nyáron beizzítja speciális 3D nyomtatóját is, ami lehetővé teszi, hogy a Project Ara modelleket egyedi térbeli mintázatokkal ékesített burkolattal rendelhessék majd meg a vásárlók.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Lumia 630 Dual SIM – hamarosan a boltokban

  Május elején megjelenik az üzletekben a vadonatúj, BUILD 2014 konferencián bemutatott Lumia trió legkisebb tagja, a dual SIM-es Lumia 630. A készülék érdekessége kiváló ár/érték arányán felül abban rejlik, hogy az első kétkártyás Windows Phone rendszerű telefont üdvözölhetjük személyében.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • LG G3 – július elejétől a piacon?

  A vártál korábban mutatkozhat be és kerülhet fel az üzletek polcaira a kisebbik dél-koreai gyártó idei zászlóshajója, a G3. A készülék állítólag 5,5 hüvelykes 2K felbontású kijelzővel érkezik, ami mellé felsorakoznak az LG olyan remek megoldásai, mint a kétkoppintásos kijelzőfeloldás és a hátlapba épített gombok.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Kiderült, milyen eszközökkel használhatók a Samsung Gear kiegészítők

  A Samsung hivatalos közleményében felfedte, mely készülékei támogatják legújabb okos kiegészítőit, a Gear 2-őt, a Gear 2 Neót és a Gear Fitet. Összesen húsz eszközzel használhatók az MWC-n bemutatott hordható okoseszközök.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Nyáron jön az első Samsung Tizen mobil

  Úgy tűnik, már nem kell sokáig várni a Samsung Tizen mobiljára. Legfrissebb információk szerint a második negyedév végén érkezik.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Készül a Nokia Ara, Leo, Superman, Tesla és Vantage?

  Az @Evleaks jóvoltából napvilágba került egy sor idén megjelenő Nokia készülék kódneve. A frappáns fedőnevekkel illetett jövevények között Windows Phone okostelefonok és tabletek, illetve Asha sorozatú mobilok is lehetnek.
  Kütyü Magazin - 2 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények

▲ hirdetés