Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1341 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • A Huawei P9-es fotók eladásával akár a készüléke árát is megkereshetjük

  A Huawei együttműködést kötött az EyeEm tulajdonosával, így a fotószerkesztő applikáció már 5 millió új Huawei P9 készüléken gyárilag elérhető app. Az alkalmazás segítségével bárki megoszthatja, közzé teheti, sőt értékesítheti is saját képeit.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • A Huawei P9-cel készült fotóinak eladásával akár a készüléke árát is megkeresheti

  A Huawei együttműködést kötött az EyeEm tulajdonosával, így a fotószerkesztő applikáció már 5 millió új Huawei P9 készüléken gyárilag elérhető alap alkalmazás. A Huawei P9-cel fantasztikus képek készítésére nyílik lehetőség, hiszen ez az első okostelefon, amely a Huawei és az ikonikus kamerakészítő cég, a Leica együttműködéséből született. Így az EyeEm nagyon hasznos lehet minden fényképezni szerető P9 felhasználó számára, hiszen az alkalmazás segítségével bárki megoszthatja, közzé teheti, sőt értékesítheti is saját képeit, amelyek a dual Leica kamerának köszönhetően egyedülállóak az okostelefonok világában. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Mutasd az utat te is a MinDig TV segítségével!

  2016. május 29-én immáron 12 városban, hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénysorozat, amelynek budapesti eseményeit az Antenna Hungária támogatásával idén bárki élőben nyomon követheti.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • A mobil eszközöket érő támadások egyre nagyobb veszélyt jelentenek

  A Check Point Software Technologies Ltd. kiadta legújabb Threat Index jelentését, melyben összegyűjtötték a 2016 áprilisában a szervezetek hálózatai és mobil eszközei elleni támadások során világszerte leggyakrabban használt rosszindulatú programcsaládokat. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Mennyit tudsz a mobiltelefonod képernyőjének színhőmérsékletéről?

  A színhőmérséklet segítségével megkülönböztetünk hideg és meleg okostelefon képernyőt. Az előbbi a kékesfehér és az élénk színeket emeli ki, míg az utóbbi sárgás-vöröses árnyalatú és a szemnek könnyebben érzékelhető színeket mutatja.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Az LG megkezdte az LG G5 hazai értékesítését

  Az LG Electronics hazai képviselete megkezdte a régóta várt LG G5 moduláris okostelefonjának magyarországi értékesítését.
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Két hét alatt egymillióan töltötték le a demenciakutatást segítő mobil játékot

  Csupán két héttel a bevezetése után világszerte több mint egymillió ember töltötte le a Sea Hero Quest (A tenger hőse) mobil játékot, amelyet a Deutsche Telekom Csoport a kutatás és akadémiai területen tevékenykedő partnereivel együttműködve fejlesztett a  demenciakutatás előmozdítására.
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Még mindig a Samsung vezeti az okostelefon piacot

  Az Apple-nek úgy tűnik, még nem sikerült megelőznie a dél-koreai gyártót, a Samsung ugyanis még mindig első helyen áll, már, ami az okostelefon piacon elfoglalt helyét illeti.
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Még mindig a Samsung vezeti az okostelefon paicot

  Az Apple-nek úgy tűnik, még nem sikerült megelőznie a dél-koreai gyártót, a Samsung ugyanis még mindig első helyen áll, már, ami az okostelefon piacon elfoglalt helyét illeti.
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Nugát, Nachos? Ki tudja... Adjunk nevet az új Android verziónak

  Az Android operációs rendszerhez közelebb kerültünk egy kósza betűvel. A Google ugyanis annyit elárult, hogy Android N névre kereszteli a legfrissebb verziót.
  Kütyü Magazin - 9 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés 
▲ hirdetés