Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1576 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Már a Vodafone-nál is kapható a Huawei Mate 9

  Megjelent a Vodafone Magyarország kínálatában a Huawei Mate 9. A Leica duplakamerával felszerelt telefon a kiemelkedő fotózási tulajdonságok mellett élenjáró a gyorsaság, az akkumulátor idő és többek között a gyorstöltési képesség alapján is.
  Kütyü Magazin - 3 órája
 • Egy tipp, amivel 7 nap ingyenes és korlátlan Hipernet elérést aktiválhatnak a Telenor kártyás ügyfelei

  A feltöltőkártyás előfizetők hét napig korlátlanul és forgalmi díj nélkül mobilinternetezhetnek a Telenor Hipernet hálózatán, ha 2017. január 25-éig bármekkora összeget feltöltenek egyenlegükre, és a feltöltést igazoló SMS-re válaszul elküldik a Hipernet szót. A havidíjas előfizetőket kedvezményes készülékárak várják a Telenor Blue tarifacsomagokkal.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Megérkezett az új HTC U Ultra és a HTC U Play

  A HTC bejelentette két új készülékét, a HTC U Ultra 5,7”-es és a HTC U Play 5,2”-es kijelzőjű okostelefonját.
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • Huawei: a jövő telefonja mesterséges intelligenciával fog működni, önmagunk kiterjesztése lesz

  A Huawei bemutatta a mobiltelefonok jövőjére vonatkozó vízióját a CES 2017 szórakoztatóelektronikai kiállításon: a mesterséges intelligencia által működtetett Intelligens Telefonok koncepcióját.
  Kütyü Magazin - 10 napja
 • Elindult a myMeki alkalmazás!

  Nincs többé pénztárcában vagy farzsebben felejtett, lejárt érvényességű kupon: mától elég felmutatnunk a telefont bármelyik Mekiben, ha élni szeretnénk kedvezményes ajánlatokkal. A myMeki alkalmazással egyszerűen, kényelmesen gyűjthetjük kuponjainkat, és barátainkkal is bármikor megoszthatjuk őket.
  Kütyü Magazin - 14 napja
 • CES 2017: a Lenovo bemutatta legújabb termékeit

  A Lenovo izgalmas eszközök egész sorával indítja el a 2017-es Consumer Electronics Show-t, hogy megmutassa a “sokszínűség innovatívabb”.
  Kütyü Magazin - 14 napja
 • Már most érdemes előre megvenni az éves autópálya-matricákat

  Időben érdemes megvenni a megyei és országos éves autópálya-matricákat, mert az év eleji rohanásban könnyen elfelejti az ember, a bírság pedig több tízezer forintra rúghat. Tavaly a Simple alkalmazással mintegy 50 000 autópálya-matricát értékesítő OTP Mobil adatai szerint sokan az utolsó pillanatban, vagy már csak későn kapnak észbe.
  Kütyü Magazin - 15 napja
 • Presser-Novák szerzeménye, a „Dobj egy papírrepülőt” a Telekom téli kampányában debütált

  A kommunikáció napjainkban óriási változásokon megy át, számos eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy újrateremtsük a kapcsolatot. Hívhatunk valakit telefonon, írhatunk neki hosszabb vagy rövidebb formában, SMS-ben vagy a chat-applikációkon keresztül, képben, hangban, videóban. 
  Kütyü Magazin - 15 napja
 • 140 millió okostelefon gördült le tavaly a Huawei gyártósoráról

  A Huawei a tavalyi évben 30 százalékkal több okostelefont értékesített a 2015-ös esztendőhöz képest. A vállalat így összesen 140 millió készüléket szállított le, a legnépszerűbb modell pedig egyértelműen a P9 lett.
  Kütyü Magazin - 15 napja
 • Minden korábbinál magasabb ünnepi adatforgalom a Vodafone ügyfeleknél

  A 2016/17-es ünnepi időszakban is folytatódott a korábbi trend: a Vodafone ügyfelei sokkal több adatot forgalmaztak belföldön és roaming környezetben is, mint bármikor korábban, valamint többször és hosszabban kívántak kellemes ünnepeket vagy boldog új évet élőszóban telefonon, miközben a korábbi évekhez képest kevesebb üdvözletet küldtek SMS-ben.
  Kütyü Magazin - 15 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés 
▲ hirdetés

Olvasói vélemények

 ▲ hirdetés