Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 980 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • 10% felett jár a Lollipop

  Még egy újabb hónap telt el, amely alatt még tovább növekedett a Lollipop felhasználók tábora. Igaz, a múlt havi adatokhoz képest nem rendeződött át nagy mértékben a lista.
  Kütyü Magazin - 56 perce
 • Google Photos – korlátlan, ingyenes fénykép és videotárhely

  A Google egy újabb termékét mutatta be az I/O konferencián. A Google Photos azzal a céllal született, hogy egy bárhonnan elérhető tárhelyet biztosítson a fényképeknek, melyet könnyen elérhetünk és megoszthatunk.
  Kütyü Magazin - 2 órája
 • Skeegle: biztonságosabb videómegosztó alkalmazás [Videó]

  Az új videómegosztó alkalmazás jelent meg, a Skeegle , amely biztonságosabbbb változata a Periscope és a Meerkat applikációknak. A megoldás Android és iOS alapú eszközökre is elérhető.
  Kütyü Magazin - 18 órája
 • Az USB Type-C révén telefonunkkal más eszközöket tölthetünk majd

  A Google I/O fejlesztői konferencián a Google az Android M operációs rendszer bemutatóján egy új lehetőségről is beszéltek a szakemberek. Kiderült, hogy a Type-C porttal és Android M rendszerrel ellátott mobilok képesek lesznek majd más telefonokat is tölteni.
  Kütyü Magazin - 18 órája
 • Asus ZenWatch 2 a színen

  Az Asus ZenFone Selfie nem az egyetlen dolog, amivel az Asus az idei Computexre készült. A vállalat legújabb okosóráját, a ZenWatch 2-őt is leleplezte az eseményen.
  Kütyü Magazin - 19 órája
 • A Google bemutatta IoT platformját

  Ahogy az várható volt, a Google éves fejlesztői konferenciáján sok mindenről lehullt a lepel, többek között a vállalat IoT (Internet of Things) platformja, a Project Brillo is bemutatkozott.
  Kütyü Magazin - 21 órája
 • Bemutatkozott a 13 megapixeles előlapi kamerával megáldott Asus Zenfone Selfie

  Az Asus is csatlakozik a „szelfimobilok klubjába”. A vállalat bemutatta legújabb mobilját, amely 13 megapixeles előlapi kamerával büszkélkedhet.
  Kütyü Magazin - 22 órája
 • A Google microSD kártyának álcázott biztonsági rendszere

  A Google szeretné biztonságosabbá tenni a telefonokat, anélkül, hogy a telefon gyártási folyamatát megváltoztatná. A vállalat pénteken bejelentett Project Vault célja egy olyan SD kártya létrehozása, ami biztonságossá teszi a telefont.
  Kütyü Magazin - 23 órája
 • Frissített kameraappot és rendszert kapnak fedélzetükre az új Galaxy mobilok

  Frissül a Samsung két új zászlóshajó mobilja. A Galaxy S6 és S6 edge Android 5.1-es rendszert kap fedélzetére.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Életmentő iPhone

  Az iPhone 5c, legjobb szándék ellenére sem tartozott az Apple legsikeresebb termékei közé. Sokan kétségbe vonták a c változat szükségességét. Angliában azonban életmentő készülékként vonult be a köztudatba.
  Kütyü Magazin - 3 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés

▲ hirdetés