Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 755 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Az összes e-mail fiókunkat menedzselhetjük az új androidos Gmail alkalmazással

  Egy kiszivárgott videó arról árulkodik, hogy az Android rendszerre szánt Gmail alkalmazás következő verziója már lehetőséget nyújt különböző, akár külső kiszolgálókhoz tartozó e-mail fiókjaink kezelésére is, így egyetlen felületről elérhetjük általa az összes elektronikus levelünket.
  Kütyü Magazin - 9 órája
 • Heteken belül érkezhet a Microsoft okosórája

  Több mint másfél éve lehetett először hallani arról , hogy a Microsoft is beszáll az okosóra versenybe, ám eddig semmi közelebbi információt nem lehetett tudni arról, mivel is készül a redmondi vállalat. Most is csak találgatásokba bocsátkozhatunk, de, ha lehet hinni a pletykáknak, heteken belül be is mutatják az eszközt.
  Kütyü Magazin - 10 órája
 • Xolo One – beígért Android 5.0 Lollipop frissítéssel, fillérekért

  Az indiai gyártó bemutatta legújabb belépőszintű okostelefonját, mely szinte fillérekért kínál négymagos processzort, 3G támogatást és 5 megapixeles kamerát, ráadásul garantáltan kap majd Android 5.0 Lollipop rendszerfrissítést.
  Kütyü Magazin - 11 órája
 • SMS és MMS küldésre szánt alkalmazás a Google-től: Messenger

  Az Android 5.0 Lollipop megjelenésével a Google egy új alkalmazást is bejelentett. A vállalat „lecseréli” a már jól megszokott Hangouts appot, és helyette az új rendszer kezdőképernyőjén új Messenger alkalmazását tette elérhetővé.
  Kütyü Magazin - 12 órája
 • Kiszivárgott képeken a fehér és fekete Meizu MX4 Pro

  Napvilágra került két sajtófotó a kínai gyártó novemberben debütáló nagyágyújáról. A fekete és fehér árnyalatban is megjelenő MX4 Pro nélkülözi az elődeinél megszokott kapacitív vezérlőgombokat, helyettük sokkal trendibb megoldást tartogat számunkra.
  Kütyü Magazin - 15 órája
 • Snapdragon 810-zel jön a Sony Xperia Z4, az Xperia Z3X nem is létezik

  A friss hírek szerint a korábbi benchmark tesztekben felbukkant Xperia Z3X nem is létezik, csupán egy prototípus volt, ugyanakkor napvilágra került a Sony következő, Xperia Z4 nevű zászlóshajójának részleges tudáslistája, ami alapján igen nagy durranásra számíthatnak a rajongók a 2015-ös Mobile World Congressen.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Pronto – gyorstöltés percek alatt

  A gyors töltési megoldások között számos alternatívát találunk. Egy új megoldás a Kickstarteren keresi a támogatókat, és percek alatt ígér teljes töltöttséget a telefonoknak.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Két új funkció, amitől a BBM lehet a kedvenc csevegőalkalmazásod

  Új funkciókkal bővül az androidos, BlackBerry 10-es és iOS-es BlackBerry Messenger, melyek még biztonságosabbá és kínos helyzetektől mentessé teszik a csevegést. Az egyik fejlesztés jóvoltából időzíthetjük a megosztott fotók, elküldött üzenetek elérhetőségét, a másik pedig lehetővé teszi, hogy a nem megfelelő személynek címzett, illetve meggondolatlanul elküldött sorainkat visszavonjuk.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • .klatz – a telefonként használható okosóra

  Bár több olyan okoskaróra kapható jelenleg, melyekkel akár hívásokat fogadhatunk, bár inkább kelt olyan látszatot ez a tevékenység, mintha titkosügynökök lennénk. Lehet, hogy erre a problémára most megszületett a stílusos megoldás. A .klatz nevű eszköz az Indiegogón keresi a támogatókat.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Alvászavarban szenvedőknek készül mobilalkalmazás

  Speciális mobilalkalmazások fejlesztésén dolgoznak a Pécsi Tudományegyetem kutatói. Olyan appokat szeretnének megalkotni, amelyek mozgásprogramokat javasolnak a felhasználóknak, illetve depresszió, alvászavar esetén segítenek.
  Kütyü Magazin - 2 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények

▲ hirdetés