Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1156 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Samsung chippel ellátott BlackBerry modell érkezhet

  A GFXBench oldalán tűnt fel egy eddig ismeretlen androidos BlackBerry mobil. A készülék processzora a kiszivárgott specifikációk szerint azonban nem a Qualcomm, hanem a Samsung lapkája lehet.
  Kütyü Magazin - 18 órája
 • Bejelentették a Xiaomi Redmi Note 3-mat

  A tegnap közzétett plakát magáért beszél, a Xiaomi bejelentette legújabb mobilját, a Redmi Note 3-mat. A készülék két változatban is elérhető lesz.
  Kütyü Magazin - 21 órája
 • Moduláris modell az okosórák sorában – BLOCKS

  A Kickstarteren kampányol a BLOCKS névre keresztelt moduláris okosóra. Az eszközhöz különféle extra modulok csatlakoztathatók, csuklómérettől függően különböző számban.
  Kütyü Magazin - 22 órája
 • Már Európában is kapható a Nexus 6P

  A Huawei gyártotta Nexus 6P modell immáron az öreg kontinensen is kapható. A készülék a Google Play áruházban vásárolható meg.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Hazánkba érkezett a KidFit, gyermekeknek szánt okosóra

  A magyar piacon is bemutatkozott az az okosóra, melyet kifejezetten fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a szülők mindig kapcsolatban maradhassanak csemetéikkel. A KidFit célja, hogy a mobiltelefon funkcióját töltse be azok számára, akiknek a mobiltelefon túl korai.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Azonnali üzenetküldéssel újít a Tumblr

  A Yahoo frissítette a Tumblrt. A szolgáltatással immáron azonnali üzeneteket is küldhetnek majd a felhasználók.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Redmi Note 3 lehet a titokzatos Xiaomi mobil?

  A Xiaomi november 24-én tartja hivatalos sajtóeseményét, melyen a vállalat legújabb mobilja is bemutatkozik majd. Eddig a Redmi Note 2 Próról szóltak a hírek, azonban most egy új név szivárgott ki, méghozzá a Redmi Note 3 érkezését rebesgetik.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Belépőszintű, A33 névre keresztelt mobillal rukkolt elő az Oppo

  Az Oppo hivatalosan is bejelentette legújabb mobiltelefonját. A készülék szeptemberben kapta meg a TENAA jóváhagyását. Az Oppo A33 a belépőszintű modellek táborát erősíti.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Mikrofon problémákra panaszkodnak a Nexus 6P felhasználók

  Úgy tűnik, nincs teljesen minden rendben a Huawei gyártotta Nexus 6P modellel. Többen is jelezték, hogy az eszköz mikrofonjával gondok vannak.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Érkezik az Android 6.0.1 Marshmallow frissítés

  Ha minden igaz, érkezik az Android 6.0.1 Marshmallow frissítés. Egy Twitter bejegyzés szerint az update már elérhető a H220-as modellszámú Android One eszközre.
  Kütyü Magazin - 2 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés