Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1490 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • iPhone 7 már a UPC Mobil kínálatában is

  Hamarosan a UPC-nél is elérhető lesz az iPhone legújabb modellje, az iPhone 7. A napokban lezárult exkluzív előregisztráció során rekordszámú UPC Mobil előfizető érdeklődött az új készülék iránt. A UPC Mobil korlátlan adatkínálatával kompromisszumok nélkül élvezhetik az előfizetők az ikonikus okostelefont.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Egy hónap alatt népszerű lett a Taxify Budapesten

  Sikeresen zárta a Taxify a szeptemberi tesztüzemet, így a jövőben tovább kívánja növelni részesedését a hazai személyszállítási piacon.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Az okostelefonokba költözteti a könyvvásárlást a Bookline és a Simple

  Az okostelefon tulajdonosok több mint harmada használta már az eszközét mobilvásárlásra, de a hagyományos online fizetési megoldásokat nehézkesnek tartják a folyamatban. Erre ad választ a Bookline együttműködése a Simple alkalmazással, amelyben mostantól pár érintéssel lehet majd könyvet is vásárolni.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Csak a Jófogás látott fényt ingatlanos applikációban

  A lakáskeresőket extra szűrési beállítások segítik, az eladóval történő kapcsolatfelvétel akár egy gombnyomással, SMS formájában is történhet, és a vágyott környékre online térkép segítségével is rábökhetünk. Nemsokára már metrótávolságot is mérhetünk, illetve egyéb BKK infókat is fellelhetünk. A kategóriájában egyedülálló magyar alkalmazás az Android után most már iOS-re is letölthető.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Mobilra költözik a céges informatika

  A levelezés után a vállalatirányítási rendszerek és főként a rájuk épülő kimutatások, az értékesítők, illetve „terepen” dolgozók munkáját segítő alkalmazások költözhetnek át leghamarabb mobilplatformra – derült ki a BellResearch T-Systems Magyarország ügyfelei körében végzett kutatásából. 
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • A Samsung leállította a Galaxy Note7 gyártását és elkezdte készülékváltás programját

  Mivel a Samsung számára ügyfelei biztonsága a legfontosabb, ezért október 10-én úgy döntött a vállalat, hogy a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét, illetve értékesítését felfüggesztik, és a készülékek gyártását leállítják. 
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Fordulat az e-kereskedelemben

  A teljesítményalapú hirdetési piac egyik vezető vállalata a Criteo a napokban tette közzé a mobil kereskedelemről készített jelentését 2016. első félévére vonatkozóan.
  Kütyü Magazin - 11 napja
 • A Samsung arra kéri globális partnereit, hogy függesszék fel a Galaxy Note7 értékesítését és cseréjét

  A Samsung együttműködik a releváns szabályozó szervezetekkel, hogy felderíthessék a legutóbb jelentett, Galaxy Note7 készülékeket érintő eseteket.
  Kütyü Magazin - 12 napja
 • Nagy megrendelők tömeges kiszolgálására készül a mobiltelefonos távnyitásra szakosodott magyar NOLD Technologies

  Elindult a magyar Nold Technologies forrásgyűjtő kampánya az IndieGoGo-n. A társaság célja kettős: a közösségi finanszírozási akcióval az alkalmazott technikai megoldásaik különlegességére szeretnék külföldön is felhívni a figyelmet, ugyanakkor megfelelő anyagi hátteret szeretnének ahhoz, hogy a világ élvonalába tartozó viszonteladók és gyártók OEM partneri körébe léphessenek beszállítóként.
  Kütyü Magazin - 12 napja
 • Eredményt hirdettek az 1app 2016 mobilalkalmazás-fejlesztő versenyen

  A Kutatók Éjszakája programjainak keretében került sor az immár hagyománnyá vált 1app mobilalkalmazás-fejlesztő verseny eredményhirdetésére. A versenyt a BME Mobil Innovációs Központ a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács szakmai együttműködésével az 1app programsorozat keretében rendezte meg, amelyre a 14-28 év közötti korosztályból nevezhettek mobilalkalmazásokat a fiatalok.
  Kütyü Magazin - 12 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés 
▲ hirdetés

Olvasói vélemények

 ▲ hirdetés