Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 735 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Módosított Android L rendszer fut majd a Project Arán

  Paul Eremenko, a projekt vezetője számolt be arról, hogy a Project Ara készüléken módosított Android L rendszer teljesít majd szolgálatot. Így a telefon moduljai kiapcsolás nélkül is cerélhetőek lesznek.
  Kütyü Magazin - 7 órája
 • Windows Phone mobilokkal rukkol elő a Xiaomi?

  A Microsoft vezére nemrég találkozott a Xiaomi első emberével, s máris elindult a pletykahadjárat, miszerint hamarosan érkezhetnek a feltörekvő kínai gyártó műhelyében készülő Windows Phone mobilok.
  Kütyü Magazin - 7 órája
 • A hajlításpróbák egy gyöngyszeme – tesztelték a Nokia 3310-et [Videó]

  Az elmúlt hetekben számos telefont leteszteltek, vajon mennyire hajlik. Az iPhone 6 kapcsán elindult lavina még mindig szedi áldozatait, ám vannak telefonok, melyek bírják a gyűrődést. Egy régi ismerőst is leteszteltek.
  Kütyü Magazin - 8 órája
 • Készül a OnePlus Two

  Carl Pei, a OnePlus elnöke elárulta, hogy már gőzerővel dolgoznak a OnePlus One utódján, de még így is sokat kell várnunk az új csúcsmobilja, ugyanis csak 2015 második vagy harmadik negyedévében kerülhet piacra.
  Kütyü Magazin - 10 órája
 • A Windows Phone eszközök közel 40%-án 8.1-es rendszer fut

  Az AdDuplex adatai alapján a Windows Phone alapú mobilok majdnem felén, majdnem 40%án a legfrissebb Windows Phone 8.1 rendszer fut világszerte. Az eszközök többsége pedig Nokia Microsoft gyártmány.
  Kütyü Magazin - 13 órája
 • Wakie – amikor az órád helyett egy idegen ember ébreszt fel

  Mit szólnál, ha a telefonod vekkere helyett egy ismeretlen ember hívása ébresztene reggelente? Az örmény Hrachik Adjamian alkalmazása pont ezt kínálja.
  Kütyü Magazin - 14 órája
 • HTC One M8 Eye – 13 megapixeles Duo kamerával?

  A pletykák szerint októberben debütálhat a HTC One M8 utódja, melynek hátlapján két kisfelbontású UltraPixel kamera helyett 13 megapixeles fénylesők kaphatnak helyet. A One M8 Eye nevű jövevény így könnyen belophatja magát a mobilos fotózás megszállottjainak szívébe.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Megérkezett a Galaxy S III LTE Android 4.4.4 KitKat frissítése

  A Samsung kiadta az LTE-képes Galaxy S III nemzetközi verziójára az Android 4.4.4 KitKat rendszerfrissítést. A pakk számos javítás mellett új funkciókat is tartalmaz, sőt gyorsabb működéssel is kecsegtet.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Szerkesztéssel és videóimportálással bővült a Vine Android verziója

  Az iOS verzió felturbózása után a Vine most az Android alkalmazását is számos újdonsággal frissítette: többek között szerkesztjük és importálhatjuk videóinkat.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Szerkesztéssel és videóimportálással bővült a Vinde Android verziója

  Az iOS verzió felturbózása után a Vine most az Android alkalmazását is számos újdonsággal frissítette: többek között szerkesztjük és importálhatjuk videóinkat.
  Kütyü Magazin - 1 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények