Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1110 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Csúszik a Meizu Pro 5 megjelenése

  Egy a gyártást megnehezítő természeti csapás miatt csak novemberben kerül piacra a Meizu múlt hónapban bemutatott mobilja, a Pro 5.
  Kütyü Magazin - 21 órája
 • Október 12-én debütálhat a OnePlus X

  Egy a Weibo közösségi oldalon felbukkant kedvcsináló fotó alapján OnePlus X néven érkezik a feltörekvő kínai gyártó elsősorban a dizájnt, nem pedig a technikai tudást szem előtt tartó felhasználóknak szánt okostelefonja.
  Kütyü Magazin - 21 órája
 • Kézben a BlackBerry PRIV

  Friss élőképeken bukkant fel a BlackBerry androidos újdonsága, amely meglepően jól simul a kézbe és karcsúbb, mint a Samsung Galaxy Note5.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Megérkezett az iPhone 6s Magyarországra

  Néhány perces sort kellett csak kivárniuk azoknak, akik Magyarországon elsőként akartak iPhone 6s és 6s Plus telefonhoz jutni. Október 8-ról 9-re virradó éjjel az iCentre Allee üzletében ugyanis rendkívüli, éjszakai nyitvatartással várták a márka legnagyobb rajongóit.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Lassan többet facebookozunk mobilon, mint számítógépen

  Gyakrabban töltünk le szoftvereket a mobilunkra, mint számítógépünkre, a chat programokhoz is inkább a telefonunkat vesszük elő, ahogy térképeket is leginkább azon böngészünk - derült ki a Samsung Techonomic Index 2015 kutatásából. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Microsoft Band 2: jobb kijelzővel és magasságérzékelővel

  New Yorkban tartott, Windows 10 eszközökről szóló eseményén mutatta be a Microsoft okoskarkötőjének új generációját, a Band 2-t. Bár az újdonság nagyon hasonlít elődjére, sokkal okosabb annál.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Túl sok stresszt okoz a gyerekeknek az okostelefon

  Kommunikációs stresszt okoz a gyerekeknél a túlzásba vitt okostelefon-használat - derül ki a Mannheimi Egyetem felméréséből.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Három változatban érkezik a Galaxy S7?

  A legfrissebb pletykák szerint a Samsung három változatban dobja majd piacra 2016-os csúcsmobilját, a Galaxy S7-et.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Lollipop fut az androidos kütyük negyedén

  A Google legfrissebb jelentése szerint továbbra is a 4.4 KitKat a legelterjedtebb Android verzió, de a frissebb 5.x Lollipop már igen nagy teret nyert magának: az eszközök 23,5 százalékán teljesít szolgálatot.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Október 8-án ingyen hipernetezhetnek a telenorosok

  Holnap, azaz október 8-án ingyen használhatják a Hipernetet a Telenor ügyfelei. Az ország 20 forgalmas pontján, többek között budapesti helyszíneken várják az érdeklődőket.
  Kütyü Magazin - 3 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés