Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1466 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Ma ingyen netezhetünk a Telenornál

  Szeptember 29-én világszerte a Telenor Napon „Be Smart, Use Heart” jelmondattal a biztonságos internet és a digitális zaklatás elleni küzdelem témájában több ezer diáknak tartanak oktatást. Magyarországon ezen a napon lakossági ügyfeleinek ingyenes és korlátlan Hipernetet is ad a társaság.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Európában a Galaxy Note7 készülékek már közel 60 százalékát kicserélték

  A Samsung Electronics megerősítette, hogy a Note7 készülékcsere-program indulása óta Európában immár a Galaxy Note7 okostelefonok 57 százalékát kicserélték.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • A Samsung és a Mobile TeleSystems együttműködik a következő generációs technológiák fejlesztésében

  A Samsung Electronics és a Mobile TeleSystems (MTS), Oroszország és a FÁK vezető telekommunikációs szolgáltatója ma bejelentették, hogy az új telekommunikációs technológiák közös fejlesztése és tökéletesítése céljából együttműködési szándéknyilatkozatot írnak alá. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Az ABC Data lett a Xiaomi okostelefonok forgalmazója az EU országokban

  Az ABC Data nemzetközi IT és szórakoztatóelektronikai disztribútor bejelentette, hogy a vállalat lett az első hivatalos Xiaomi márkaforgalmazó az Európai Unióban. Az ABC Data a lengyel piacon kezdi meg vezető okostelefon gyártó termékeinek értékesítését és folyamatosan terjeszti ki a márka disztribúcióját a közép-kelet-európai régió többi országára.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Már kapható az iPhone 7

  Cseppálló és vízlepergető, dupla kamerás, vezeték nélküli fülhallgató, sztero hangszóró. A megjelenése pedig éppoly extravagáns, mint a teljesítménye – ez az iPhone 7. Mától itthon is kapható!
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Több, mint 30 ezren töltötték le két hónap alatt az Erste MobilBank applikációját

  Már több, mint 30 ezren letöltötték az Erste legújabb, MobilBank elnevezésű applikációját. Az alkalmazás hozzájárul az egyszerűbb banki ügyek könnyebb és gyorsabb intézéséhez: segítségével megtekinthető a számlaegyenleg, a tranzakciók részletei, de indítható utalás is. 
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Védelem az okosóráknak is kell – iVAPO 3D edzett üveg borítás az Apple Watchnak

  Sokan azt hiszik, mivel a karóra a csuklónkon van, nem érheti baj. Közben pedig ugyanúgy sérülhet az eszköz, hiszen a kezünket naponta számtalanszor használjuk. Mi a jó megoldás?
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Ingyen nézhető Rihanna és a Metallica a Mobil Vodafone alkalmazásában

  A Vodafone ügyfelei a Mobil Vodafone alkalmazás segítségével díjmentesen nézhetik a New York-i Global Goals Mobile Show-t, amelyen a házigazda Hugh Jackman mellett olyan világsztárok lépnek majd fel, mint Rihanna vagy a Metallica. A koncert az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljait bemutató egy hetes programsorozat záró eseménye lesz.
  Kütyü Magazin - 10 napja
 • Megérkeztek az új HTC Desire 10 okostelefonok

  A HTC Corporation bejelentette HTC Desire 10 pro és HTC Desire 10 lifestyle telefonjait. Előbbi lenyűgöző nagy felbontású elő- és hátlapi kamerát kapott, Szelfi panoráma funkcióval, és ultragyors ujjlenyomat-olvasóval bír. A HTC Desire 10 lifestyle pedig a HTC 10-en megismert HTC BoomSound Hi-Fi Editionnek és a 24 bites nagyfelbontású hangzásnak köszönhetően tiszta, magával ragadó hangzást nyújt.
  Kütyü Magazin - 10 napja
 • Magyarországon is elindult a Samsung Galaxy Note7 készülékcsere program

  A Samsung Electronics ma Magyarországon is elindította a Samsung Galaxy Note7 készülékcsere programot, amelynek keretében a felhasználók a meglévő Note7 készüléküket újra cserélhetik.
  Kütyü Magazin - 11 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés 
▲ hirdetés

Olvasói vélemények

 ▲ hirdetés