Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 791 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Újdonsággal készül a OnePlus

  A fiatal kínai gyártó új beharangozó kampányt indított útjára, ám egyelőre nem tudni, hogy a OnePlus One csúcsmobil utódja közeleg, vagy egy másfajta eszköz – netán egy mobil kiegészítő – bemutatójára számíthatunk.
  Kütyü Magazin - 12 órája
 • Megújul a Honor 6 kezelőfelülete

  A berlini IFA szakkiállításon bemutatott EMUI 3.0 kezelőfelület most a Honor 6 mobilokra is megérkezik. A megoldás lehetpvé teszi a képernyő egy kezes irányítását.
  Kütyü Magazin - 17 órája
 • 2015-ben érkezik a Samsung félbehajtható mobilkijelzője

  Akár egy éven belül legurulhat a Samsung futószalagjáról az első okostelefon, amelyben kettéhajtható érintőkijelző teljesít szolgálatot. A készülék kialakítása várhatóan igazodik majd az újgenerációs panelhez, vagyis kagyló formát kaphat.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Kevésbé kapós a Galaxy S5, mint elődje

  A Samsung zászlóshajó mobilja, a Galaxy S5 nem hozta meg a várt sikert. A sokat kritizált készülékből kevesebb fogyott idáig, mint korábban a Galaxy S4 mobilok.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Szabadalomsértésért pereli a Samsung az NVIDIA-t

  A dél-koreai gyártó szerint az NVIDIA hat szabadalmát is sérti chipsetjeivel, ezért azok és a köréjük épülő készülékek import tilalmát kéri az USITC-től.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • 15 perc alatt tölti fel mobilunkat a Petalite Flux

  Az Indiegogón és a Kickstarteren kampányol egy új gyorstöltő, a Petalite Flux, mely maximum 15 perc alatt ígér teljes töltöttséget a mobiltelefonunknak. 
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Vásárlókat keresnek a Snapdragon 810 referenciakészülékek

  A Qualcomm piacra bocsátotta az első Snapdragon 810 lapka köré épülő okostelefont és táblagépet is. Bár a készülékek nem olcsók, igen erős ajánlatnak tekinthetők, hiszen a nyolcmagos 64 bites processzor mellett számos előremutató hardverelemet vonultatnak fel.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A világ eddigi legnépesebb szelfijét a Lumia 730-cal lőtték

  A Nokia Lumia 730-as telefonja egy fényképpel rögtön népszerűvé vált. A szelfimobilként pozícionált készüléknek sikerült megörökítenie a világ legnagyobb „tömeges önfotóját”.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • 2,6 milliárd dollárból épít új üzemet a Foxconn

  Az Apple beszállítója, a Foxconn a következő két évben összesen 2,6 milliárd dollárt költ arra, hogy Tajvanban új gyártási üzemet hozzon létre. A Bloomberg szerint az Apple-nek gyártanak majd kijelzőket, bár ezt egyik fél sem erősítette meg.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Tizen OS 2.3 képekben

  Frissen közzétett képernyőképek szerint a Tizen 2.3 megalkotásakor a Samsung bátran játszott a színekkel. Az alsó- és középkategóriás készülékekre szánt operációs rendszer felületén az Android és a TouchWiz hatása is érződik.
  Kütyü Magazin - 4 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés

▲ hirdetés