Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1317 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Megérkezett a Huaweilegújabb üdvöskéje a a P9 Lite személyében

  A Huawei bemutatta legújabb okostelefonját, a P9 Lite-ot, amely az április elején megjelent prémium készülék, a P9 középkategóriás verziója. A P9 Lite izgalmas kamera funkciókkal és remek hangminőséggel érkezik.
  Kütyü Magazin - 9 órája
 • Okostelefonnal is beléphetünk a balatoni strandokra

  A magyar tengerpart sokat változott a régi „Zimmer Frei” hangulathoz képest. Egy nemzetközi összehasonlításban a legtöbb fizetős strandunk felveszi a versenyt a legfelkapottabb helyekkel is. A minőségi szolgáltatások elterjedése mellett egyre többet foglalkoznak a kényelmünkkel is: 2016-ban már a legtöbb balatoni strandon elfogadják a mobiltelefonon vásárolt jegy felmutatását is belépéskor.
  Kütyü Magazin - 11 órája
 • Különleges ajánlat keretében kapható az Ulefone Future

  Az Ulefone keret nélküli kijelzővel megáldott mobilját, az Ulefone Future-t most kedvező áron rendelhetjük meg a Gearbestttől. Azonban a mobil csak korlátozott számban és rövid ideig érhető el ilyen árcédulával.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Négyből hárman játszanának jó ügyért a mobiljukon

  Az okostelefonok és tabletek terjedésének köszönhetően a bárhol és bármikor játszható mobiljátékok népszerűsége is dinamikusan nő: hazánkban mára 2,8 millió okostelefon-használó és 1,1 millió tablet-használó szokott készülékén mobiljátékokkal játszani.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A vártnál kisebb növekedés az okostelefon piacon

  Az IDC negyedéves jelentése szerint a piacok telítődése miatt alig növekedtek az okostelefon-értékesítések az első negyedévben, és új kínai márkák jelentek meg a legnagyobb öt piaci szereplő ranglistáján.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Újabb kedvező roamingdíjak a Telekomtól

  A Telekom április 30-tól  belföldi – előfizetéses vagy feltöltőkártyás - díjcsomagokkal igénybe vehető új roamingdíjakat vezet be, amelyekkel kedvezőbbé válnak a telefonálás feltételei az EU zónán belül.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Huawei P8 Lite a Telenornál

  Ha egy korrekt, középkategóriás készülék megszerzése a cél, megbízható használati idővel és jó kamerával, akkor a Telenornál elérhető Huawei P8 Lite most a legjobb választás, ugyanis április 28-tól 0 forintért elvihető MyTariff M* díjcsomaggal, 2 év hűséggel.
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Hátlapi ujjlenyomat-olvasóval érkezik az Uhans S1

  Egy új kínai mobil rendelhető elő a Gearbestnél. Az Uhans S1 névre keresztelt eszköz fedélzetén már a legfrissebb Android verzió teljesít szolgálatot, és a modell egy különleges ujjlenyomat-olvasó szenzort is kapott.
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • SMART 2016: Budapesten versenyeznek a legjobb az európai startupok

  Európai startup seregszemlének ad otthont 2016. május 23-án Budapesten a SMART 2016 konferencia. A Telekom 13 országot átölelő innovációs versenyének (Telekom Innovation Contest) döntőjében tíz nemzetközi induló tech vállalkozás mérkőzik meg egymással és mutatkozik be a Telekom Innovation Expo keretében. 
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • Már nem csak a mobilok biztonságáról gondoskodik a Samsung Knox

  A Samsung kiterjeszti a Knox rendszerét: egy olyan üzleti céleszköz-csomagot hoz létre, amely túlmutat a mobilos kereteken
  Kütyü Magazin - 6 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés
▲ hirdetés

Olvasói vélemények

 • ZTE Blade
  Ár/érték arányban az egyik legjobb készülék a piacon. Az akku igen erős használat...
  Tovább...
 •  
 • Nokia C1-01
  Egyáltalán nem tetszik a készülék. Csak telefonálás céljából vásároltam, viszont...
  Tovább...
 •  
 • Samsung Galaxy Mini S5570
  Nem mai modell, de ár/érték arányban egy jó készüléknek mondható. A képe szép, igaz nem...
  Tovább...
 •  
 ▲ hirdetés 
▲ hirdetés