Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1612 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • 10 éves a Vodafone M-Pesa, a világ vezető mobilfizetési rendszere

  A Vodafone M-Pesa nem csupán a világ vezető mobilfizetési rendszere, de jelentős mértékben javítja a használók életminőségét, biztonságát és egészségügyi ellátását is. 
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Strapabíró és elegáns tokokat tervezett az iPhone 7-hez az iVAPO

  Az Amazonon, a LOPOO UK kínálatában érhetők el a legújabb, iPhone 7-hez tervezett iVAPO tokok, melyek közül mindenki  megtalálhatja a számára megfelelőt. Három kivitelből válogathatnak a felhasználók.  
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Új vezeték nélküli töltőmegoldásokat mutatott be a mophie

  Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta legújabb vezeték nélküli termékportfólióját, amely már iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékekhez is tartalmaz vezeték nélküli töltőmegoldásokat.
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • A Telekom új feltöltőkártyás díjcsomagot vezet be Domino Fix néven

  A Telekom 2017. február 15-től új feltöltőkártyás díjcsomagot kínál ügyfeleinek, amellyel percenként 25 Ft-ért beszélgethetnek és ugyanennyiért küldhetnek SMS-t belföldi alapdíjas irányokban.
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Valentin napon is bekapcsolt telefonnal vacsorázunk gyertyafényben

  Fontos szerepe van a mobileszközöknek a párkapcsolatok kialakulásában, ugyanakkor a már működő kapcsolatokban súrlódásokat is okozhat, ha nem a helyzetnek megfelelően választjuk meg a kommunikáció módját. Párkapcsolati konfliktusaink rendezésére azonban ma is inkább a személyes találkozást választjuk az üzenetváltások helyett – derül ki abból a nem reprezentatív felmérésből, amelyet Valentin nap alkalmából egy népszerű női portál készített a Telekom felkérésére.
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • SMS helyett többet ér egy ajándék vagy egy romantikus vacsora

  A Vodafone ügyfelei között végzett felmérés tanúsága szerint a 20-40 évesek közel fele ünnepli meg a Valentin napot, de a megkérdezettek egyáltalán nem tartják jó ötletnek, ha a köszöntés telefonon érkezik.
  Kütyü Magazin - 10 napja
 • Mobilinternet: hajnali 3 és 4 óra között alszanak a legtöbben?

  A Telekom a mobilinternet forgalom napi eloszlását vizsgálta ügyfelei körében. 
  Kütyü Magazin - 13 napja
 • Vodafone vs. Telekom

  A Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a Vodafone beadványa nyomán február 9-én, csütörtökön felfüggesztette a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) döntésének végrehajtását, jelentette be Király István a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese. A bejelentésre reagált a Telekom is: szerintük a Vodafone állítása valótlan, és előrevetítették, hogy be fogják perelni a konkurrens szolgáltatót.
  Kütyü Magazin - 13 napja
 • Továbbra is a Vodafone az állam mobilszolgáltatója

  A Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a Vodafone beadványa nyomán február 9-én, csütörtökön felfüggesztette a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) döntésének végrehajtását, jelentette be Király István a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese.
  Kütyü Magazin - 13 napja
 • A Magyar Telekom lesz az állami intézmények mobilszolgáltatója

  A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) által kiírt „Mobil távközlési szolgáltatás beszerzés - 2016” keretében a Magyar Telekom lett a nyertese a „Kormányzati hangalapú csomagok” központosított közbeszerzési eljárásnak.
  Kütyü Magazin - 16 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés 
▲ hirdetés

Olvasói vélemények

 ▲ hirdetés