Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 788 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • A Tizen OS 2.3 képekben

  Frissen közzétett képernyőképek szerint a Tizen 2.3 megalkotásakor a Samsung bátran játszott a színekkel. Az alsó- és középkategóriás készülékekre szánt operációs rendszer felületén az Android és a TouchWiz hatása is érződik.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Jól bírja az ütéseket az új Gorilla Glass 4

  A Corning bemutatta kijelzővédő üvegének legújabb, negyedik generációját, amely vékonyabb kivitelben is keményebb elődjénél, a leejtésből fakadó ütődéseket pedig 80 százalékban képes túlélni.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Piacon az Intel Basis Peak fitnesz karkötő

  Az Intel 200 dolláros árcédulával piacra dobta új viselhető kütyüjét, amely két színváltozatban, egészségmegőrzést segítő funkciók sorával áll a felhasználók rendelkezésére.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Memóriahibákkal küszködik a Moto G 2014-es kiadása

  A Motorola Moto G készülékének idei kiadása nem feltétlenül a legjobb választás, ha valaki telefont vásárolna, ugyanis kiderült, hogy a működés és főként a memória terén adódtak problémák. 
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Hazánkba érkezett a Honor 3C

  Egy hónappal a Honor 6 európai bemutatkozása után egy új modell tűnt fel a piacon. A csúcsteljesítményű készülékhez hasonlóan az 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik hazánkba, viszont körülbelül feleannyiért kapható lesz.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Videómegosztó alkalmazás a Galaxy mobilokra

  A dél-koreai techóriás bemutatta Galaxy eszközökre szánt Milk Video alkalmazását, mely egy számos frrásból táplálkozó új közösségi videómegosztó alkalmazás. 
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Egy éves az UNICEF és a Telenor gyermekjogi iskolai programja – folytatódik az együttműködés

  Pontosan egy éve indult útjára az UNICEF Magyar Bizottsága és a Telenor együttműködésével az Ébresztő-óra gyermekjogi program, aminek keretében interaktív előadások útján ismertetik meg a gyerekekkel az őket megillető jogokat. A gyermekjogi szervezet friss kutatása szerint továbbra is nagy szükség van a 10-18 évesek tájékoztatására, amiben ezentúl is számíthat a Telenor közreműködésére, mi több, a szolgáltató azt is vállalta, hogy elsőként vesz részt egy új felmérésben, amely gyermekjogi szempontból vizsgálja a nagyvállalatok működését.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Sikeresen vizsgázott a Kaspersky Internet Security for Android

  A PC Security Labs tesztelte a Kaspersky Internet Security for Android szoftverét az androidos biztonsági termékeket vizsgáló próbáján. A program a fenyegetések 99,959 százalékát felismerte, és nem adott téves riasztást.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • BCONSHOP app: testreszabott akciók a megfelelő helyen és időben

  Már elérhető a magyar fejlesztésű BCONHUNT platform, illetve annak első applikációja, a BCONSHOP mobilalkalmazás. A legújabb technológiai megoldásokra épülő mobilmarketing-alapú vásárlásösztönző rendszer egyszerre nyújt megoldást a kiskereskedelmi szereplők, illetve a vásárlók megváltozott igényeire.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Képeken a HTC-féle Lollipop

  Felbukkant egy csokornyi képernyőkép, amelyek azt mutatják, hogy a HTC igen jól halad a Sense felületet futtató készülékeire szánt Android 5.0 Lollipop szoftverfrissítés fejlesztésével. A tajvani gyártó ígérete szerint egyébként legkésőbb február elején elérhető lesz az update.
  Kütyü Magazin - 2 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés

▲ hirdetés