Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 858 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • A Nokia 8210-es ma is a drogdílerek kedvelt telefonja

  Okostelefonok ide vagy oda, van, amiben nem tudnak versenyre kelni a régi, hagyományos eszközökkel, mondjuk a Nokia 8210-sel. Ilyen például a hosszú üzemidő és a lenyomozhatatlanság, ami miatt a drogdílerek többsége is ilyen eszközt használ.
  Kütyü Magazin - 21 órája
 • ZTE Blade L3 – semmi extra

  Barátságos és egyben kissé elegáns külsőt kapott a ZTE belépőszintű újdonsága, a Blade L3, de tudás terén semmiben nem nyújt kategóriájában kiemelkedőt. Talán az árcédula hordozza a meglepetést?
  Kütyü Magazin - 21 órája
 • Február 12-én debütál a OnePlus „OxygenOS”

  OxygenOS néven érkezik a OnePlus saját fejlesztésű Android 5.0 Lollipop rendszerre épülő felülete, amely a nyitottság, a testreszabhatóság és a felesleges funkciók elhagyása jegyében készül.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Egyre népszerűbbek a mobilos játékok

  A mobiltelefonokon ma már számos előretelepített játék található. Ha valaki pedig még ezzel sem elégszik meg, kedvére tölthet le még többet az alkalmazás áruházakból – míg a tárhely engedi. Úgy tűnik, egyre többen kapnak rá az ízére.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Az LG is elismerte a Snapdragon 810 hibáját

  Úgy tűnik, nem csak a Samsung háza táján akadnak gondok a legújabb Snapdragon processzorral. Bár az LG eddig nem panaszkodott, most ők is színt vallottak: igaz, csak múlt időben.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • G Flex 2: március 19-től a brit Vodafone kínálatában

  Az LG CES-en bemutatott, hajlított kijelzővel felvértezett csúcsmobilja, a G Flex 2 március 19-én bekerül a Vodafone UK kínálatába. A vörös szolgáltató hat hétig marad a nem mindennapi készülék exkluzív értékesítője, ezután egyéb kerekeskedőknél is hozzá lehet majd jutni.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • ZTE Blade S6 – Lollipop és LTE alumínum köntösben

  Bemutatkozott a kínai gyártó felső-középkategóriás, mégis meglepően szerény árcédulával megáldott újdonsága, a Blade S6. A karcsú, fém burkolattal szerelt okostelefon 64 bites, nyolcmagos Snapdragon processzort, 13 megapixeles kamerát, 5 colos HD kijelzőt, dual-LTE támogatást és Android 5.0 Lollipop rendszert kínál 250 dollárért.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Képeken a megújult Moto E

  Egy kiszivárgott sajtófotón pózol gumi védőtokba öltöztetve a Moto E ránfelvarrt, friss kiadása, amely a várakozások szerint 4,5 colos qHD kijelzővel, Snapdragon 400 processzorral és Android 5.0 Lollipoppal a fedélzetén kezdheti meg hódító útját a közeljövőben.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • 2019-re megszaporodhatnak a phabletek

  A Juniper Research adatai szerint 2019-re sokkal nagyobb kereslet mutatkozik majd a nagykijelzős mobilok iránt. A piaci elemzőcég szerint a készülékek egyötöde a phablet lesz.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Kompakt kiadásban érkezik a Huawei Mate 7?

  Képek szivárogtak ki a Huawei új mobiljáról. Állítólag Mate 7 kompakt verziója pózol a fotókon, amely az MWC-n (Mobile World Congress) mutatkozhat be.
  Kütyü Magazin - 2 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés

▲ hirdetés