Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 915 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Beszédes élőképeken az LG G4

  Több jó minőségű élőfotó bukkant fel az interneten az LG hamarosan debütáló zászlóshajójáról, a G4-ről. A képek tanúsága szerint a csúcsmobilt kapacitív tollal is felvértezi a dél-koreai gyártó.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Biztonsági problémák a fitneszes okoskarkötőben

  A fitness trackerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Számolják a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, illetve figyelik az alvási ciklusokat. Azonban  ezek az eszközök is megőrzik a személyes adatokat a tulajdonosaikról, amelyeket jobb biztonságban tudni. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Honor Holly – jó felszereltégű és árú mobil a hazai piacon

  A Honor új mobilt hozott a magyar piacra. A Honor Holly felszereltség és ár tekintetében is jó választásnak mutatkozik. A  készülék már április elejétől kapható hazánkban.  
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Személyes eseményekre emlékeztet ezentúl a Facebook

  Több éves tesztidőszak után élesedett a Facebook legújabb funkciója, a személyes történetemlékeztető. A közösségi oldal automatikusan megünnepli a fontos Facebookon is megosztott emlékeinket, fontos dátumainkat.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Százmillió okostelefont adna el idén a Xiaomi

  Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója bejelentette, hogy a cég tervei szerint 2015-ben összesen 80-100 millió okostelefont tudnak értékesíteni.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Bemutatkozott a ZTE Nubia Z9 Max és Z9 Mini

  A ZTE bemutatta új, Full HD kijelzővel szerelt Nubia modelljeit, a Z9 Maxot és a Z9 Minit. Míg előbbi készülék 5,5 colos megjelenítőjével a phabletek kategóriájában versenyez, az 5 hüvelykes Z9 Mini még éppen belefér az okostelefonok szegmensébe.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Megjelent az AIDA64 PC-s és androidos kiadásának új verziója

  A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftvereket. A windowsos számítógépeken futó kiadásokból a v5.20-as stabil verzió, míg az androidos alkalmazásból az 1.12-es verzió vált ma elérhetővé.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Sugárzást mérő modult építettek a Project Arába

  Egy új modullal gyarapodott a Project Ara. A sugárzásmérővel felszerelt darabokat feltehetően nem kereskedelmi forgalomba szánják.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Pulzusmérő és ujjlenyomat-olvasó nélkül érkezik a Galaxy S6 Active?

  Újabb információk kaptak szárnyra a készülőben lévő Galaxy S6 Active modellről. Ha hihetünk a pletykáknak, két hasznos funkciótól is elbúcsúzhatnak a felhasználók, ugyanakkor strapabíró terepmobilt kapnak cserébe.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • A felhasználóknak kedvez a Samsung és a Microsoft partnersége

  A Samsung és a Microsoft felhasználók egyarántprofitálhatnak a két nagyvállalat együttműködéséből. A techóriások megerősítették partnerségüket, és ennek kapcsán még több szolgáltatást kínálnak a felhasználóknak.
  Kütyü Magazin - 3 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés

▲ hirdetés