Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 672 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Augusztus végén érkezik a HTC One M8 Windows Phone 8.1 alapú változata

  A friss hírek szerint már augusztus 21-én megjelenhet Microsoft áruházában a HTC One M8 új kiadása, melynek fedélzetén a Windows Phone 8.1 operációs rendszer teljesít szolgálatot.
  Kütyü Magazin - 1 órája
 • Jelentős növekedés a Huaweinél

  A Huawei közzétette Fogyasztói Üzletágának idei, első féléves eredményét. Az adott időszakban a Huawei összesen 64,21 millió készüléket szállított ki, amelyből az okostelefonok száma elérte a 34,21 milliót. Ez az előző üzleti évhez képest jelentős, 62 százalékos növekedést jelent.
  Kütyü Magazin - 2 órája
 • Kínában landolt a hétcolos Samsung Galaxy TabQ

  A június elején Galaxy W-ként felbukkant Samsung táblagép Galaxy TabQ néven megjelent a kínai piacon. A hétcolos kijelzővel szerelt, telefonként is használható készülék hamarosan egyéb régiókban is hódításba kezdhet.
  Kütyü Magazin - 3 órája
 • iFixit: nem a javíthatóságáról lesz híres az Amazon Fire Phone

  Ahogy minden fontosabb készüléket, az Amazon telefonját is szétkapja az iFixit csapat. Mint kiderült, nem túl könnyű szerelni: a 10-ből összesen 3 pontot szerzett.
  Kütyü Magazin - 4 órája
 • Cortanát fényezi a Microsoft új reklámja [Videó]

  A redmondi szoftveróriás új reklámszpotjának központi eleme A Windows Phone rendszer vadonatúj virtuális asszisztense, Cortana, amiről kiderül, hogy sokkal többet nyújt az Apple Sirijénél.
  Kütyü Magazin - 5 órája
 • Újgenerációs lítium aksik a hosszabb üzemidőért

  Stanfordi kutatók rájöttek, hogyan készíthetnek olyan lítium cellákból álló akkumulátorokat, melyek kétszer, vagy akár háromszor olyan hosszú üzemidőt ígérnek, mint napjainkban elterjedt lítium-ionos társaik.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Mit nyújt a WP 8.1 GDR1?

  Máris készül a nemrég megjelent Windows Phone 8.1 első GDR frissítése, amely néhány új funkción (pl. mappázás) túl az LTE-alapú hívások és a különböző információk megjelenítésére alkalmas okos tokok támogatását is elhozza a platformra.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Párna alatt gyulladt ki egy Galaxy S4

  Egy 13 éves lány párnája alatt kapott lángra egy Samsung Galaxy S4 mobil. Az égett szagra ébredt fel éjszaka, de akkor már a készülék menthetetlen állapotban volt.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Digitális „tetoválás” a Moto X kényelmes feloldásához [Videó]

  A Motorola egy új lehetőséget kínál a Moto X tulajdonosoknak készülékük kijelzőjének kényelmes és egyben látványos feloldására egy digitális „tetoválás” képében, ami lényegében egy NFC-s matrica.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Taroltak az LG mobilok a második negyedévben

  Az LG bejelentette második negyedéves eredményeit. A vállalat 165 százalékos növekedést produkált az előző év azonos időszakához képest.
  Kütyü Magazin - 1 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények

▲ hirdetés