Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 665 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Már állatbarát éttermet is kereshetünk a Vigyél Haza kutyakereső applikációval

  Tavaly augusztusi bevezetése óta közel tízezren töltötték le, és több ezer aktív felhasználó regisztrálta saját kutyáját a Vigyél Haza okostelefon alkalmazás rendszerébe. A most bevezetett, új funkcióknak köszönhetően még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a kutyatulajdonosok és állatbarátok élete.
  Kütyü Magazin - 6 órája
 • A HTC okosórája a színfalak mögött [Videó]

  A tajvani gyártó készített egy felvételt, amelyben bemutatja, hogyan zajlik a munka dizájnstúdiójában. A videóban egy pillanatra felbukkan egy okos karóra, ami vélhetően a HTC első viselhető eszköze, mely még bemutatás előtt áll.
  Kütyü Magazin - 7 órája
 • Leleplezték a Xiaomi Mi4-et

  A várakozásoknak megfelelően bemutatkozott a kínai gyártó, a Xiaomi legújabb csúcskészüléke, az Mi4. A sokat emlegetett mobil kicsit más lett, mint ahogy azt sokan várták.
  Kütyü Magazin - 8 órája
 • Így működik a BlackBerry Passport hibrid billentyűzete [Videó]

  Megjelent egy videó a YouTube-on a BlackBerry ősszel piacra kerülő nagyágyújáról, amit Passport néven ismerünk. A felvétel többek között arra is választ ad, hogy miként működik a gigászi akkumulátorral felvértezett csúcsmodell hibrid (fizikai és egyben érintésérzékeny) QWERTY gombsora.
  Kütyü Magazin - 8 órája
 • Az első hordható eszköz a Xiaomitól

  A népszerű kínai gyártó, a Xiaomi is csatlakozik azok sorába, akik a hordható okoseszközök piacán próbálnak szerencsét. A vállalat bemutatta első okos karperecét, a Mi Bandet.
  Kütyü Magazin - 11 órája
 • Új vékonysági bajnok az okostelefonok frontján

  A világ legvékonyabb telefonja címre sok készülék pályázik, ám végül mindig a gyorsabb gyártó kerekedik felül a versenyben. A cím birtokosa eddig a Gionee Elife S5.5 volt a maga 5,5 milliméter vastagságával. A csúcstartót most letaszították a trónról.
  Kütyü Magazin - 14 órája
 • Üzenetküldés és fogadás internet és térerő nélkül – goTenna

  A bajba jutott kalandorok jó hasznát vehetik a goTenna új kütyüjének, amely lehetővé teszi, hogy térerő és internet híján üzenetet küldjenek barátaiknak. Akár életet is menthet az alacsony frekvenciás rádiójelekkel kommunikáló készülék, de használatának vannak korlátai.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Már folyik a Windows Phone-ra szánt BBM app bétatesztje

  Elindult a BlackBerry Messenger alkalmazás Windows Phone rendszerhez igazított változatának béta tesztelése, azaz a kiválasztott jelentkezők már javában próbálgathatják a szoftver funkcióit. A WP-re szánt BBM megjelenésével bezárul a kör, azaz a világ minden elterjedtebb mobil rendszerén használható lesz a kanadaiak sokoldalú csevegőszoftvere.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Megjelent Cortana videós használati utasítása

  A Microsoft közzétette Cortana videóba foglalat kézikönyvét, mely számos példát mutat be a Windows Phone 8.1-ben debütált virtuális asszisztens gyakorlati használatára vonatkozóan.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Takee 1 – a világ első holografikus mobilja [Videó]

  Hamarosan piacra kerül a világ első okostelefonja, amely képes hologramok kivetítésére. A Takee 1 névre keresztelt jövevény további innovatív funkciókat is tartogat számunkra, például a kameráival beolvasott képekből 3D-s objektumokat tud varázsolni, a kivetített térhatású képekbe pedig szabadon „belenyúlhatunk”, így a levegőben tett mozdulatainkkal vezérelhetjük a készüléket.
  Kütyü Magazin - 4 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények

▲ hirdetés