Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 817 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Februárban debütál Európa első Ubuntu Touch mobilja

  Február második hetétől lesz elérhető Európában az első Ubuntu Touch rendszerű okostelefon. A készülék a spanyol Bq gyártósoráról, középkategóriás hardverrel érkezik, így árcédulája is visszafogottnak ígérkezik.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Nem jön Európába a Honor 6 Plus

  A nemrég bemutatott duplakamerás Honor 6 Plus a várakozások dacára később sem lesz elérhető Európában és a nyugati országokban, ugyanis azt kifejezetten a phabletekre nyitottabb ázsiai piacra szánja a gyártó.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Újdonságok a Google Drive Android és iOS verziójában

  A Google felhőtárhely-szolgáltatásának mobilalkalmazása új funkciókkal bővült. Az Android és iOS felhasználók is kapnak újdonságokat.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Kiszivárgott az Xperia Z4 látványterve

  Nyilvánosságra került egy e-mail, amiben felbukkant a Sony következő zászlóshajójának jó minőségű fotója. Az Xperia Z sorozat jellegzetes dizájnelemeit felvonultató jövevényt láthatjuk a következő James Bond filmben, a piacon pedig a vártnál később fog megjelenni.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Februárban érkezik a korábbi modellek BlackBerry 10.3.1 rendszerfrissítése

  A BlackBerry eszközökért és új megoldásokért felelős elnöke árulta el, hogy a BlackBerry 10 OS legfrissebb, már a Classic fedélzetén futó verziója várhatóan 2015 februárjában lesz elérhető a platform korábban piacra dobott készülékei számára.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Slimger – extra turbó a telefonoknak [Videó]

  Az Indiegogón tűnt fel egy új megoldás, amely extra töltöttséget biztosít a telefonoknak. A plusz kapacitás ráadásul nem is foglal sok helyet.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Bárhonnan rendelhető a Meizu MX4 Pro

  Megjelent a kínai OppoMart kínálatában a Meizu 5,5 hüvelykes 2K kijelzővel és nyolcmagos Exynos processzorral szerelt csúcsmobilja, s ez számunkra azért is érdekes, mert a kereskedő szinte bárhova készségesen eljuttatja a megrendelt készüléket.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Itthon az eMagnál kapható először a Karbonn Sparkle V Android One

  Mindössze néhány héttel az angliai bejelentés után hazánkba is megékezett a Karbonn legújabb mobilja. A Sparkle V Android One készülék Magyarországon az eMagnál vásárolható meg elsőként.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Bemutatkozott a BlackBerry Classic [Videó]

  Tegnap délután hivatalosan is megismerhette a nagyközönség a kanadai gyártó legújabb okostelefonját, melyet a hagyományok ihlettek. A fizikai híváskezelő gombokkal és QWERTY billentyűzettel, valamint trackpaddel felvértezett Classic lényegében a Bold 9900 BlackBerry 10 rendszer köré épülő, továbbfejlesztett utódjának tekinhető.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Apple Pay kihívón dolgozik a Samsung?

  Egy friss jelentés szerint a Samsung hadat üzenhet az Apple-nek, legalábbis, ami a mobilfizetést illeti. A dél-korei gyártó a legfrissebb hírek szerint egy rivális platformot fejleszt.
  Kütyü Magazin - 3 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés

▲ hirdetés