Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 1398 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Íme a Huawei P9 okostelefon belülről, ahogy talán még soha nem láthattad

  A nap szinte minden percében használjuk valamire okostelefonunkat: üzeneteket küldünk, internetet böngészünk, hívásokat bonyolítunk, játszunk rajta. A Huawei most megmutatja, hogy mindezt mi mozgatja belülről.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Már Androidra is letölthető a „Fear the Walking Dead" hivatalos játéka, a „Dead Run”

  A tavaszi AppStore-os megjelenést követően immár a Google Playen is elérhető a rekordokat döntő AMC-sorozat, a Fear the Walking Dead hivatalos játéka. A “Fear the Walking Dead: Dead Run” applikáció ingyenesen tölthető le. A fejlesztő az AMC-vel közösen dolgozó Versus Evil. Az applikáció nyári megjelenése nem véletlen, megelőzi a sorozat 2. évadának folytatását, amely világpremierként augusztus 22-én indul útjára, magyar nyelven az AMC-n.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • VR szemüveg gyerekeknek, ami tanít?

  Idén júliusban kerül a hazai polcokra a Mattel játékgyártó gyerekeknek szánt VR szemüvege, a View-Master, ami amellett, hogy ellenőrzött és biztonságos tartalmakat használ,  szórakoztató módon vezeti be a gyerekeket a virtuális világba és hasznos információkkal tanítja is őket.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Pokemon Go őrület, Instagram és Snapchat átverések a Google Playen

  Számos fejlesztő próbálkozik a felhasználók megtévesztésével, hogy rávegyék őket a hasznosnak látszó alkalmazásaik letöltésére. Ezt általában figyelemfelkeltő névadással, illetve hamis leírással próbálják elérni. 
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • 4 dizájnos kütyü, amelyekkel felhőtlenebb a nyaralás

  Mindenki szembesült már frusztrációba torkolló nyaralási sztorikkal, amikor otthon felejtett egy-egy nélkülözhetetlen dolgot a „mit vigyünk magunkkal” listáról. Az okostelefon kiegészítők ma már szerves részei a nyaraló pakknak, amelybe mindenképp tegyünk néhány hasznos úti kütyüt és kiegészítőt.
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • Jóváírás a Magyar Telekomtól a török puccskísérlet kapcsán

  A Magyar Telekom kiadta hivatalos közleményét, miszerint jóváírja Törökországban tartózkodó ügyfelei roamingköltségeit 10 ezer forint értékig. Mindezt a sikertelen puccskísérletre való tekintettel teszi meg a szolgáltató.
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • Egyre többet mobilneteznek a vállalkozók külföldön is

  Egyre többen merik külföldön is használni a mobiljukat, köszönhetően az egyre kedvezőbbé váló tarifáknak. Ezt támasztják alá a Telekom legfrissebb adatai, amely szerint a kisvállalati előfizetők között az egy évvel korábbihoz képest 1-2 százalékkal volt magasabb azon üzleti ügyfelek száma, akik valamilyen sms-t küldtek vagy telefonhívást kezdeményeztek külföldön.
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • Oracle: új mobilos szolgáltatásokat igényelnek a szurkolók

  Új szolgáltatásokat igényelnek a szurkolók az amerikai Oracle szoftverfejlesztő és -szolgáltató konszern legfrissebb kutatása szerint, többségük elsősorban ételt és italt szeretne rendelni és kifizetni mobilos alkalmazással a lelátókon ülve, a meccs nézése közben.
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Dinamikus növekedés az online tévézésben a nyári sportesemények hatására

  A Magyar Telekom adatai szerint az Eb, és a magyar labdarúgó válogatott sikeres Európa-bajnoki szereplése a mobilos tartalomfogyasztásban, így a Telekom TV GO használatában is felfutást hozott. 
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Érkezik a Samsung Gear S2 frissítése

  A Samsung frissíti Gear S2 okosórájának szoftverét. A dél-korei techóriás számos főbb fejlesztésen dolgozott az elmúlt időben, melyekről most hivatalosan is lehullt a lepel.
  Kütyü Magazin - 9 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés 
▲ hirdetés