Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 726 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Frissültek a Pebble okosórák

  A Pebble és a Pebble Steel karórák is megkapták a  szoftverfrissítést fedélzetükre. Az update több újdonságot is tartogat a felhasználóknak, többek között az emotikonok is megérkeztek.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Tolmácskesztyű: okos kommunikációs megoldás siketek számára

  A siketek és a hallók közti gördülékeny kommunikációhoz hamarosan elegendő lehet egy kesztyű és egy okostelefonos alkalmazás. A MTA SZTAKI kutatói és az Euronet Zrt. által fejlesztett Tolmácskesztyű prototípusát a Telenor 7. Okostelefon Akadémiáján bárki kipróbálhatta számos más innováció mellett.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A legszerencsétlenebb „első” iPhone 6 tulajdonos [Videó]

  Egy ausztrál férfi, Jack Cooksey volt az első az országban, aki kézhez kapta iPhone 6 készülékét, legalábbis a dobozát. Nem sikerült sokáig a kezében tartania.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Nem ideális választás az iOS 8 az iPhone 4S esetében

  Bár világszerte elérhetővé vált a korábban bemutatott iOS 8 végleges változata, nem minden eszköz számára ideális frissíteni.  Az ArsTechnika tesztje alapján például az iPhone 4S-nél érdemes az iOS 7-nél maradni.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Bemutatkozott a Porsche Design P’9983

  A BlackBerry és a Porsche Design bemutatták együttműködésüknek legújabb gyümölcsét a P’9983 luxusmobil képében. Az újdonság lényegében egy jó drága, átszabott dizájnnal és prémium anyagokkal bevont BlackBerry Q10, ami gyors rendszerének köszönhetően porosodó hardvere ellenére is megállja a helyét napjaink nagyágyúi között.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Becslések szerint 1,2 milliárd okostelefon találhat gazdára idén

  Átlépheti az 1 milliárdos küszöböt az okostelefonok értékesítése. A Juniper Research szerint 19%-os növekedés várható az eladások tekintetében.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Olcsó okos– Misfit Flash fitnesz karperec

  Kedden mutatták be az eddigi legolcsóbb okos karperecet, a Misfit Flashet, amely minden olyan tulajdonsággal felvértezve érkezik, melyet elvárunk egy fitnesz eszköztől.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Szokatlan kialakítással jön az Oppo N3 – Vagy mégsem?

  A feltörekvő kínai gyártó legújabb, elforgatható kamerával felvértezett okostelefonja néhány kiszivárgott termékfotó szerint igencsak újszerű kialakítással érkezik. A bökkenő csak az, hogy újabb kép bukkant fel a jövevényről, amin teljesen máshogy néz ki.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Újabb koreai okoskagyló a láthatáron – LG Wine Smart

  Hamarosan bemutatkozik az LG első kinyitható kialakítású okostelefonja, a Wine Smart. Az Android rendszerű újdonság valószínűleg sosem lesz kapható Európában, de emiatt nem feltétlenül kell szomorkodnunk.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Bemutatkoztak az első Android One mobilok

  A Google a várakozásoknak megfelelően lerántotta a leplet a kedvező árú és folyamatosan frissülő készülékek megjelenését szorgalmazó Android One projekt első fecskéiről. Az új mobilok Indiában mutatkoztak be és a helyi gyártók futószalagjairól érkeztek, ami nem véletlen.
  Kütyü Magazin - 3 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények