Megérkeztek a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 okostelefonok


A Nokia bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron.

Forrás: Kütyü Magazin - 694 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Képeken a Huawei Emotion UI 3.0

  A Huawei 2014. szeptember 4-én az  IFA nemzetközi szakkiállításon, Berlinben mutatja be az új Emotion UI 3.0 (EMUI 3.0) mobil felhasználói felületét, amelybe már most bepillantást nyerhetünk a gyártó hazai képviselete jóvoltából.
  Kütyü Magazin - 13 órája
 • „Keret nélküli” mobilokkal újít a Sharp – Aquos Crystal és Crystal X

  A Sharpot főként a háztartási készülékeiről ismerjük, inkább a TV-k, mikrohullámú sütők kapcsán merül fel a neve. Ám a gyártó már az okostelefonok vilgába is belekóstolt, és úgy tűnik, nap új a nap alatt: a japán gyártó ugyanis nem akármilyen mobilokkal rukkolt elő.
  Kütyü Magazin - 14 órája
 • Alsó- és középkategóriás LG kütyükön is megjelenik a G3 díjnyertes kezelőfelülete

  A kisebbik dél-koreai gyártó bejelentette, hogy a G3 csúcsmodell Red Dot díjas, számos kényelmi funkciót és beállítási lehetőséget kínáló kezelőfelületével hamarosan az olcsóbb LG tabletek és okostelefonok fedélzetén is találkozhatunk.  
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Augusztus 20-tól ballonról szórja a 4G-t a Telenor

  Hatalmas, héliummal töltött ballonról szórja a wifit a Telenor a fiatalok kedvelt találkozóhelyén, az éjjel-nappal forgalmas budapesti Erzsébet téren. Az ingyenesen elérhető internetkapcsolatot a Hipernet 4G táplálja.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Samsung Galaxy Mega 2 is ott lesz az IFA kiállításon?

  Nemsokára Berlinbe tömörül a techvállalatok apraja nagyja. A Samsung is ott lesz a szeptemberi eseményen, méghozzá nem is akármilyen készülékeket tartogat. Ha minden igaz, a Galaxy Note 4 mellett a Galaxy Mega 2 is bemutatkozik.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Sony Xperia M2 Aqua – jól felszerelt vízálló okostelefon elérhető áron

  A japán gyártó bemutatta legújabb mobilját a középkategóriás Xperia M2 Aqua személyében. Az androidos újdonság – ahogy neve is sugallja – fokozottan ellenáll a víznek, így 8 megapixeles Exmor RS hátlapi kamerájával akár a vízi kalandjainkat is bátran megörökíthetjük.  
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Kis és nagytesó egy tesztben – Nokia X és XL

  A Nokia két androidos mobilja is nálunk időzött egy teszt erejéig, így nem csak külön-külön tudtuk kipróbálni a kis- és nagytesót, hanem összevetni is sikerült őket. Egyik sem a csúcsmobilok kategóriájában versenyez, így ehhez mérten vettük górcső alá őket.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • 6L névre hallgat majd a nagykijelzős iPhone modell?

  Szinte már nyílt titok, hogy két új iPhone is lapul az Apple háza táján: egy 4,7 és egy 5,5 hüvelykes modellről szólnak a hírek. A névválasztás azonban eltér az eddig megszokottól, ugyanis a nagyobb megjelenítővel felvértezett készülék az iPhone 6L nevet viselheti.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • A Huawei Ascend P7 nyerte az EISA „European Consumer Smartphone 2014 – 2015” díját

  A Huawei nyerte az EISA (European Imaging and Sound Association) „European Consumer Smartphone 2014 – 2015” (Európai fogyasztói okostelefon 2014 – 2015) díját az Ascend P7-tel, a vállalat legújabb csúcskategóriás készülékével. Ez a második egymást követő év, hogy az EISA a Huaweit díjazza: 2013-ban a 6,18 mm-es, ultravékony Ascend P6 lett a cím nyertese.  
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Előlapi hangszórópárral felszerelt zenemobil 63 dollárért – Lava Iris 360 Music

  Az indiai Lava bemutatta belépőszintű androidos okostelefonját az Iris 360 személyében. A 3,5 colos csöppség érdekessége előlapi sztereó hangszórópárjában rejlik, melyhez hasonlóval eddig csak a felsőkategóriás HTC mobilokban találkozhattunk.  
  Kütyü Magazin - 2 napja
C

Telefon gyorskereső

 ▲ hirdetés

Olvasói vélemények

▲ hirdetés